Zaradi nepredvidljivih razmer v zvezi z novim koronavirusom smo se v Nogometnem klubu Žiri odločili, da letos izpustimo organizacijo Poletne otroške nogometne šole Žiri. 
Ostale aktivnosti in vpis novih članov v NK Žiri potekajo nemoteno.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja ter druženja na svežem zraku vam želimo!  

Estera Vehar, vodja Poletne otroške nogometne šole Žiri

Poletno otroško nogometno šolo Nogometni klub Žiri vsako leto organizira v zadnjem tednu avgusta – tik pred začetkom novega šolskega leta. Šola traja od ponedeljka do petka od 9:00 do 12:00. V tem času se otroci spoznavajo z nogometnimi veščinami, v prijetnem vzdušju pod vodstvom profesorjev in študentov športne vzgoje ter trenerjev mlajših kategorij Nogometnega kluba Žiri.

Organizator 18. Poletne otroške nogometne šole Žiri 2020 je Nogometni klub Žiri. Skupine bodo vodili profesorji in študentje športne vzgoje ter trenerji mlajših kategorij NK Žiri.

Dejavnost bo potekala na nogometnem stadionu v Žireh v avgustu od ponedeljka, 24. 8., do petka, 28. 8. 2020, v dopoldanskem času od 9.00 do 12.00 ure. Zadnji dan šole bo poleg dopoldanske dejavnosti ob 17.00 tudi zaključni turnir s podelitvijo priznanj za uspešno opravljeno šolo. V primeru slabega vremena bo dejavnost potekala v telovadnici OŠ Žiri.

V nogometno šolo se lahko prijavijo deklice in dečki od 6. do 11. leta starosti (otroci rojeni leta 2009 do vključno leta 2014). Izjemoma bodo lahko glede na biološko starost in sposobnosti v šolo sprejeti tudi mlajši ali starejši. Šole se lahko udeležijo tudi otroci, ki niso člani nogometnega kluba. Organizator bo oblikoval skupine glede na posameznikove sposobnosti in ne le po letu rojstva, če bo to potrebno.

  • 9.00 – 10.30 Osnove nogometne igre
  • 10.30 – 11.00 Odmor z malico
  • 11.00 – 12.00 Sprostitvene dejavnosti (orientacijski pohod, odbojka na travi…)
Priporočamo, da imajo udeleženci za vadbo nogometa nogometne čevlje z gumijastimi podplati, vsak mora imeti tudi telovadne copate. Po potrebi naj prinesejo anorak in trenirko. Vsak udeleženec naj ima svojo nogometno žogo, ostale rekvizite za vadbo in tekmovanje bo priskrbel organizator. V primeru slabega vremena vadba poteka v telovadnici OŠ Žiri, zato naj imajo otroci s sabo tudi čiste telovadne copate.
Prijavnina za nogometno šolo znaša 35€. Za drugega otroka je cena 20€. Poravnate jo prvi dan pri vodji šole.

Več informacij dobite na telefonski številki 069 979 829 ali na elektroskem naslovu estera.vehar13@gmail.com

Nogomet je za vse!

Za nami je že 17. Poletna otroška nogometna šola Žiri. Ja, drugo leto bomo že kar polnoletni. In kakšni so občutki, kako ocenjujemo šolo? Po

Nadaljuj »
FOTO | Utrinki preteklih nogometnih šol