Člani – po zaključku jesenskega dela

Pred vstopom v 3. ligo smo se zavedali, da bo uspeh precej drugačen, kot v gorenjski ligi. Boj za obstanek se je pričakoval . Kljub temu pa je število osvojenih točk morda manjše, kot smo po tihem pričakovali. Vzroke lahko najdemo predvsem v igralskem potencialu in golmanski zgodbi.
Ekipo sta v poletnem prestopnem roku zapustila igralca prve postave Sašo Ogrič in Matjaž Semenič. Po polovici odigranih tekem sta Ivo Mrvar in Matic Radič zaradi poškodb predčasno končala jesensko sezono. Polovica tekem je zaradi poškodbe spustil tudi Jaka Bric Krolnik. V petem krogu je vratar Žiga Krvina prejel rdeči karton. Zaradi predolgega jezika je dobil prepoved igranja na treh tekmah. Na naslednjih tekmah ga je zamenjal Uroš Šuligoj, sicer igralec saj je bil rezervni golman Dani Mohorič poškodovan. Po odslužitvi kazni se je Krvina še poškodoval, tako da se je njegova odsotnost podaljšala še za dve tekmi. V športu je vedno prisotna tudi sreča oziroma smola. Žal so bili rumeni letos na igrišču deležni kar nekaj smole.
Kljub slabemu izkupičku je v ekipi še vedno sloga in pozitivna energija. Tudi trener Boris Frelih ima polno podporo vodstva kluba. Obisk tekem v Žireh je bil zelo soliden do zadnje tekme. Žal je edino zmago v zadnjem krogu videlo najmanj ljudi. Vzrok pa niso bili predhodni rezultati ampak obilno sneženje.
Najboljša strelca v ligi sta Nace Mlakar in Rok Domijan ki sta dosegla po tri zadetke. Slednji in Goran Gligorevič sta tudi edina, ki sta odigrala vseh 14 ligaških tekem.

Komentarji