Kljub dobri igri rezultatsko neuspešen vikend mlajših selekcij

Sončen in topel vikend je prinesel zanimive tekme na domačem stadionu Polje. V petek so se naši starejši cicibani U11 pomerili  z vrstniki iz NK Sava Kranj in pred lepo kuliso staršev-navijačev prikazali všečno in pošteno igro, kjer so rezultatsko slavili gostje iz Kranja.

V soboto so kadeti pričakali težke nasprotnike Visoko-Preddvor. Žiri-Ledine – Visoko-Preddvor 0 : 4 (0 : 2). Gostje so bili zasluženo nagrajeni s tremi točkami, vendar so si tudi naši ustvarili nekaj lepih priložnosti, ki pa jih na žalost niso uspeli pretvoriti v zadetek. Zapisnik.

Nedelja je bila v znamenju mladincev. Kombinatorna igra, atraktivne poteze, cela vrsta priložnosti ter dominanca na igrišču  ter celo dosojena enajstmetrovka našim ni prinesla tako želenih, če ne celo zasluženih treh točk. Žiri : Bled-Naklo  0 : 1 (0 : 0). Gostje so iz protinapada povedli v 62. minuti. Kljub trudu in svežih okrepitvah s klopi  varovanci trenerja Koblarja niso uspeli zadeti. V 85. minuti je strel z bele točke kapetanu Šifrarju ubranil vratar Mikič in tako so se svoje prve zmage v sezoni veselili gostje. Zapisnik 

Komentarji