Pred zaključkom sezone

V tem tednu potekajo še zadnji treningi pred zaključkom sezone. Člansko ekipo čaka zadnja tekma v letu 2022. Dvoboj z Vrhniko (sobota ob 13:30) bo že prvi v drugem delu. Prvi del tekmovanja je bil končan s tekmo proti Tolminu. Po uvodnem visokem porazu proti Vrhniki, so bili Žirovci do sredine oktobra uspešni nad pričakovanji. Zabeležili so več zmag kot porazov. V zadnjem obdobju pa teh uspehov ni bilo več. Bilo je kar nekaj smole, saj so bili na treh od zadnjih štirih tekmah premagani v zadnjih minutah tekme. Zanemarljiva pa tudi ni, v tem obdobju, odsotnost zaradi poškodb dveh standardnih branilcev Boštjana Freliha in Nejca Jaka Čemažarja.
Sobotna tekma bo dala Žirovcem možnost da se Vrhniki oddolžijo za visok avgustovski poraz, bilo je 4:0. To pa bo vse prej kot lahko, saj Vrhnika za vodilnim Tolminom zaostaja vsega štiri točke. Glavni sodnik tekme bo Žan Jazbec. Žirovcem je sodil že petkrat, zadnjič oktobra lani v Izoli, ko so domači zmagali z 1:0.
V nedeljo bodo s tekmovanji zaključili še mladinci. Tekma bo v Kranju na Zarici. Prav Zarica je Žirovce pred enim mesecem presenetila, ko so na stadionu Polje zmagali z izidom 1:4.

Komentarji