Priprave začeli z zmago v Biljah

Članska ekipa je s pripravami na spomladanski del sezone pričela v začetku februarja. Ob povratniku Erženu je ekipo okrepil še Jani Šturm, ki prihaja na polletno posojo iz Tolmina. S prvo ekipo trenira tudi nekaj mladincev, ki bodo ravno tako konkurirali za nastope na ligaških tekmah.

V sklopu priprav na pomladansko sezono so načrtovane štiri tekme (Bilje 6.2., Brda 10.2., Cerknica 13.2., Vipava 20.2.) pred odhodom na priprave v Umag. Vse tekme se bodo odigrale na  gostujočih igriščih,saj domača zelenica v tem času ne dovoljuje igranja tekem. Dve bodo odigrali v Umagu, generalka pred nadaljevanjem prvenstva pa je načrtovana za 12. marec. Nasprotniki zadnjih treh tekem še niso znani.

Na včerajšnji tekmi v Biljah so Žirovci po zelo dobri igri v drugem polčasu premagali NK Bilje z rezultatom 5:4. Prvi polčas so Biljenci dobili s 3:0. Tekmo so Žirovci odigrali v postavi (Krvina, Radič, GligorevičG., Urbas, Šturm, Kržišnik, Burjek, Pivk, Domjan, Eržen N.,Mlakar). V drugem polčasu so igrali še Peternelj, Tavčar, Šturm, Brence, Potočnik, Marinac, Eržen Ž., Gligorevič Z. in Krolnik. Žiga Eržen je dosegel dva zadetka, po enkrat so bili še Krolnik, Gligorevič in Nace Eržen.

Komentarji