Tudi mladi že v polnem tekmovalnem ritmu

Mladinci so šli v sezono nekoliko zadržani, saj so prve tri tekme izgubili. Na prvih dveh so bili nasprotniki boljši le za gol (Žiri : Tržič = 1:2 in Visoko : Žiri = 1:0), Lesce pa so nato v Žireh slavile z 1:3. V četrtem krogu pa so varovanci Ludvika Peternelja le zmagali. Na Selškem so bili boljši od Železnikov z izidom 3:4. S tremi zadetki se je izkazal Jakob Oblak, četrtega pa je dosegel Ožbolt Klemenčič. Ob porazu s Tržičem je bil strelec za Žiri David Reven, proti Lescam pa je bil za Žiri avtogol.
Bolje so sezono odprli dečki U15. Aktualni gorenjski prvaki so na prvi tekmi odpravili kranjsko Savo z izidom 2:0. V naslednjem krogu pa so doživeli presenetljiv poraz od ekipe Bohinj-Bled. “Jezerniki”, ki so lani ligo končali na 8. mestu, so slavili z 4:0. Poraz seveda ni usoden, saj je liga še dolga. Ob zmagi sta se med strelce vpisala Urban Zavrl in Matic Jurca.
Mlajši dečki U13 po treh krogih še ne poznajo poraza, žal tudi zmage ne. Vse tri tekme so se končale neodločeno. (Žiri : Velesovo-Cerklje = 2:2, Žiri : Sava = 1:1 in Šk.Loka : Žiri = 1:1).

Komentarji