V Umagu dvakrat igrali z Avstrijci

V nedeljo se je ekipa članov in mladincev vrnila z zimskih mini priprav v Istri. Obe ekipi sta v Umagu poleg opravljenih treningov odigrali po dve pripravljalni tekmi. Člani so po solidni igri z Avstrijskim Bairish Koldorfom Izgubili z 1:2. Na drugi tekmi pa so premagali ravno tako Avstrijsko ekipo SV Eitweg z rezultatom 7:0.
Kombinirana mladinsko-članska ekipa pa je na prvi tekmi izgubila 1:5 s SV Eitweg. Na drugi pa odigrala še tekmo s Štajerskim tretjoligašem NK Miklavž. Čeprav so tudi to tekmo fantje izgubili z 1:4, je bil trener Mlakar z obema tekmama zadovoljen, saj je treba vedeti da sta bila oba nasprotnika članski ekipi.
S strani trenerja Freliha veljajo pohvale tudi igralcem članske ekipe za maksimalno zalaganje na treningih in tekmah. Seveda so take priprave tudi priložnost za utrjevanje splošne klime v ekipi.
Ob tem se velja zahvaliti g. Kranjc Timoteju za vso podporo, ki nam ga je nudil na pripravah.
Na poti domov se je članska ekipa ustavila še v Ajdovščini, kjer je na umetni travi odigrala tekmo s primorskim tretjeligašem NK Vipava. Žirovci so tekmo zmagali z rezultatom 4:0.

Komentarji